Urbanizációs Ökológia Konferencia

Konferencián készült fotók

Konferencia megnyitója: 2018. október 19. (péntek) 13:10 óra.

Konferencia zárása: 2018. október 20. (szombat) 17:30 óra.

Konferencia helyszíne: MTA Veszprémi Területi Bizottság (MTA VEAB) épülete, Vár utca 37.

Regisztráció a konferencia helyszínén: MTA VEAB épület 1. emeletén, pénteken 10:00 – 13:10 között, szombaton 8:15 – 09:00 között, illetve a kávészünetekben.

Regisztrációs díj: 3000 Ft / fő, ami a helyszínen készpénzben fizetendő. A regisztrációs díjról számlát a Magyar Ökológusok Tudományos Egyesülete (MÖTE) állít ki, a helyszíni regisztráció során megadott számlázási információk alapján. A befizetést igazoló elektronikus számlákat a MÖTE küldi majd minden résztvevőnek, a konferencia zárását követően.

Prezentációk:

– Előadások helyszíne: MTA VEAB épület 1. emelet, Nagy konferenciaterem.

Az előadást tartó résztvevőket megkérjük, hogy a prezentációjuk anyagát legkésőbb a szekciójukat megelőző szünetben töltsék fel a Nagy konferenciateremben lévő számítógépre. Az előadás formátuma lehet PPT vagy PDF, de kérjük az előadókat, hogy az előadásuknak mindenképp legyen egy PDF verziója is. Minden előadásra 20 perc áll rendelkezésre (15 perc előadás + 5 perc kérdés).

– Poszterek helyszíne: MTA VEAB épület 1. emelet, Kis előadóterem.

A posztereket az előadóteremben kihelyezett poszterállványokra lehet felhelyezni a szervezők által biztosított öntapadó eszközökkel. A poszterek felhelyezésére az állványokat károsító eszközök használata kerülendő. A posztert álló elrendezésben kérjük elkészíteni, amelynek maximális mérete A0, azonban a pontos méret nincs megszabva.

A prezentációk összefoglalóit tartalmazó Absztraktfüzet PDF formátumban elérhető!

A konferencia részletes programja

Wi-Fi hálózat a konferencia helyszínén: MARS, jelszó: 3mnCyNuN.

Konferencia helyszínének megközelítése:

Vasútállomásról:
– 2-es autóbusszal a Veszprémi Petőfi Színházig, innen kb. 850 méter az MTA VEAB épülete.

Buszpályaudvarról:
– gyalog kb 1.3 km
– 2-es autóbusszal a Veszprémi Petőfi Színházig, innen kb. 850 méter az MTA VEAB épülete. Az autóbuszjegyek a buszvezetőtől válthatók meg.


További információk:

Bakony taxi telefonszám: +36 88 444 444, +36 20 555 8855.
Parkolási lehetőségek:

Fizetős parkolók:

– Óváros tér
– Szeglethy József utca 1. (mélygarázs)
– Bagolyvári út 1. (parkolóház)

Ingyenes parkolók:

– Pajta utca 4.
– Jókai Mór és a Kittenberger Kálmán utcák kereszteződésénél


Étkezés és szociális program:

A regisztrációs díj nem tartalmazza a vacsora (péntek) és ebéd (szombat) költségét.

Pénteki vacsora helyszíne: Historia Hangvilla Étterem, Brusznyai Árpád utca 2., 20:15 órától.

A vacsorán való részvétel díja 4.990 Ft/fő, ami a regisztrációs díjon felül, a vacsora helyszínén fizetendő. Mivel az étterem a konferencia miatt tart nyitva, ezért összesen annyi személyre készítenek vacsorát, ahány fő előzetesen jelezte részvételi szándékát. Utólagosan módosításra már nincs lehetőség.

Az vacsorát előzetesen nem rendelt résztvevők számára a konferencia térképén feltüntettünk néhány további étkezési lehetőséget (lásd a lap alján).

Szombati ebéd: a szombati napon szervezett ebéd nem lesz, ugyanakkor a Historia Hangvilla Étterem ebédidőben étteremként tart nyitva, ahol kedvező árakon lehet válogatni napi menüből, vagy sokféle főétel kínálatából. Ezen kívül több étterem,
pizzéria stb. is található a konferencia helyszín közelében (lásd konferencia térképen a lap alján).


Konferencia ökológiai lábnyoma

A konferenciát szeretnénk a lehető „legzöldebb” formában lebonyolítani, hogy elkerüljük a felesleges terhelést környezetünkre!

Ennek érdekében szeretnénk a Résztvevőket megkérni, hogy ha tehetik, hozzanak magukkal SAJÁT BÖGRÉT/POHARAT, amit a konferencia alatt használnak! Ezzel az apró lépéssel egyrészt elkerülhető a poharak összecserélése, másrészt takarékosabb lesz a konferencia vízhasználata! Természetesen a konferencián biztosítunk elegendő plusz bögrét, így annak sem kell félnie, aki elfeledkezik róla!

Köszönjük az Együttműködést a Szervezők és a Föld nevében

Amennyiben további információkra, segítségre van szükség, kérjük, írjanak az ornithology.pannon@gmail.com e-mail címre, vagy a konferencia helyszínén forduljanak a zöld kitűzővel rendelkező szervezőkhöz.

Térkép

 

A konferencia támogatói:

                                 

Magyar Tudományos Akadémia                  Magyar Ökológusok                          Pannon Egyetem
  Veszprémi Területi Bizottsága                Tudományos Egyesülete